Ringrajal kihutavad krossiautod ja vormelid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ardi Truija

Erki Spordi superkrossi karikasarja kaheksandal etapil võistlevad pühapäeval Audrus auto24ringil Aide autokooli auhindadele kuue masinaklassi krossiautod, ajaloolised vormelid ja lõunanaabrite Žigulid ja Volgad.

Võidusõidu korraldajaklubi Erki Sport presidendi Eiki Eriste sõnutsi võisteldakse superkrossi arvestuses noorteklassis, esi- ja tagaveolistel autodel, 2WD- ja 4WD-vabaklassis ja rahvakrossi nõuetele vastavatel masinatel. Lätlased jahivad ajalooliste autode võistlussarja Dzintara Aplis punkte ja vormel Easterni ning vormel Mondiali klassi autodel sõitjad kihutavad Eesti karikasarja arvestuses.

Superkrossi sarjas on seitsme etapi järel noorteklassi liider Kristofer Lupp, talle järgnevad Marko Andreas Muru ja Kevin Maltsev. Esiveoliste klassis juhib karikavõistlust Simo Lind, teisel kohal on Vahur Kupper ja kolmandal positsioonil Vladimir Kaelep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles