Mudilased harjuvad moodulmajaga

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seljametsa lasteaia mudilased harjuvad moodulmajaga ja jäävad sinna ligemale aastaks, kuni vana peamaja on remondis.
Seljametsa lasteaia mudilased harjuvad moodulmajaga ja jäävad sinna ligemale aastaks, kuni vana peamaja on remondis. Foto: Gertrud Alatare

Esimest nädalat töötab Seljametsa lasteaed kahes moodulmajas, mudilased kohanevad uue hoonega, sest kõrvalmajas algab ligemale aasta kestev remont.

Seljametsa lasteaed töötas koolimaja alumisel korrusel, tulevast sügisest saavad mudilased enda kasutusse mõlemad korrused. Remont läheb maksma 846 000 eurot, millest üle poole raha ehk 561 000 euroga toetab Paikuse valda ettevõtluse arendamise sihtasutus. Peatöövõtja on YIT Ehitus.

“Seljametsa oli sellises seisus, et majas oli veel ahiküte. Aegade jooksul on tehtud eri remonte, kuid täisremonti ei saa teha nii, et kolime lapsi ühest toast teise,” rääkis Paikuse abivallavanem Helve Reisenbuk. “Rekonstrueerimise järel teeme juurde vähemalt 40 kohta, praegu on meil kaks liitrühma. Edaspidi saame pakkuda väga kvaliteetset teenust, jagada lapsed vanuse järgi nelja rühma.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles