Teine päev nõudis vigade parandust

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üleeile tehti pealava lahti umbes 22.30 ja lavale jõudsid Steve Aoki ja Avicii. Kuigi mõned külastajad võisid kurta viperuste üle, siis avaldasid teised lootust, et õige meeleolu saabub festivali järgnevatel päevadel.
Üleeile tehti pealava lahti umbes 22.30 ja lavale jõudsid Steve Aoki ja Avicii. Kuigi mõned külastajad võisid kurta viperuste üle, siis avaldasid teised lootust, et õige meeleolu saabub festivali järgnevatel päevadel. Foto: JUSS SASKA

Ülipikad telkla-, pileti-, õlle- ja tualetijärjekorrad, viibinud pealava avanemine, segane VIP-piletisüsteem ja ärajäänud artistid – kõik need probleemid lahendas Weekend Festivali korraldustiim teiseks päevaks.

“Füüsikaseadused juba on sellised, et kui värav suletud, tekib sinna taha ju pikk järjekord,” tõdes muusikafestivali meediajuht Gunnar Viese publiku üleeilseid kannatusi selgitades. Tema sõnutsi tekkis rahvamass pääslasse tükk aega enne värava avamist ja see asjaolu avaldas mõju kogu õhtu vältel.

Mitu külastajat nõudis lausa piletiraha tagasi. “Sellise asja eest nõuaks küll raha tagasi, sest mingit naudingut üritusest ei saa. Eelmise aasta korralduse kohta mina küll ühtegi halba sõna ei kuulnud,” rääkis Martin Purret.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles