Juhtkiri: Pärnu sees on suurem Pärnu

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Tänavune Weekend Festival Baltic, mis Pärnut mitme päeva vältel oma haardes hoidis, on, nagu öeldakse, ajalooks saanud. Festivalikülalised on lahkunud, lavad kadunud, prügi kokku kogutud, väär- ja muud pahateod statistikasse kantud ning käes aeg kõike möödunut meenutada.

Baltimaade suurim muusikafestival, mille külaliste arvu loetakse kümnete tuhandetega, pani Pärnu linna kolmeks-neljaks päevaks teistmoodi hingama. Mõnigi pärnakas suundus juba harjunud kombel linnast minema, sest rahuliku kuurortlinna kuvandiga rahvarohke ja kärarikas suurüritus kokku ei lähe.

Muidugi kostis siit-sealt pahaseid hääli, mis on mõistetav, sest kui tavapärane elurütm segi lüüakse, vali muusika või rahvamassid rahulikult liigelda või isegi magada ei lase, mõjub see häirivalt. Ometi, vaata kuidas tahad, jäid positiivsed noodid seegi kord negatiivsetest enam kõlama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles