Sõudjate lähedased ootavad ärevalt head tulemust

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsa, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Kaspar Taimsoo Rio de Janeiro sõudekanalil.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsa, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Kaspar Taimsoo Rio de Janeiro sõudekanalil. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Enne tänast sõudmise paarisaeruliste neljapaatide finaalsõitu Rio de Janeiro olümpial on sõudjate lähedased ootusärevuses ja loodavad, et sealsest kehvast ilmast hoolimata sõit toimub.

"Natuke hirmus on vaadata, aga peab ikka vaatama," ütles Kaspar Taimsoo elukaaslane Kairi Lentsius. "Kui tema julgeb sõita, julgen mina vaadata. Uudishimu on ju ka ja tahaks kaasa elada. Tulla võib kõikem aga lootma peab parimat."

Lentsiuse kinnitusel vaatab ta sõitu töö juures ja selleks on kontoris broneeritud koosolekute ruum. "Vaatame projektoriga seinalt," lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles