Augustiunetus muudab kesklinna liikluskorraldust

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavafestival Augustiunetus toob kaasa muudatused Supeluse ja sellega piirnevate tänavate liikluses.
Tänavafestival Augustiunetus toob kaasa muudatused Supeluse ja sellega piirnevate tänavate liikluses. Foto: Augustiunetus

Laupäeval, 13. augustil Pärnus toimuv tänavafestival Augustiunetus toob kaasa muudatused Supeluse ja selle ümbruse tänavate liikluses.

Supeluse tänav on suletud liikluseks mudaravila ringist Pühavaimu ja Ringi tänava ristmikuni 13. augusti keskpäevast 14. augusti kella 2ni. Samuti jääb autodele suletuks Pärna tänav ja osa Roosi tänavast. Parkimine on suletavatel tänavatel ja tänavalõikudel piiratud 12. augustil kella 22st kuni 14. augusti kella 2ni. Lehe tänav ja osa Ranna ja Mere puiesteest on muudetud kahesuunaliseks.

"Palume parkida Supeluse tänavaga ristuvatel teedel festivali piirkonnast kaugemale. Kui vähegi võimalik, tulge sündmust nautima jalgsi või jalgrattaga," ütles festivali korraldava MTÜ Kastan Taskus juhatuse liige Hille Hinsberg.

Seitsmes tänavafestival Augustiunetus toob linna tänavatele, kohvikutesse ja parkidesse muusika, tantsu, toidukunsti, filmid ja vestlusringid. Festivali peatelje moodustavad Supeluse tänav ja Rannapark, mille ümbruses toimub üle poolesaja sündmuse ja ettevõtmise ning avatud on üle 70 üheõhtukohviku.

Festival kuulutatakse avatuks kell 16 Koidula pargis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles