Pernovas tehti juttu teedest ja lennuväljast

Kalev Vilgats
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu erakorralise seisukorra komitee liikmed pressikonverentsil, istusid presidendikandidaadid (vasakult) Siim Kallas, Eiki Nestor, Marina Kaljurand, Mailis Reps, Mart Helme ja Urmas Paet kõrvuti pika laua taga ja rääkisid Eesti tulevikust.
Nagu erakorralise seisukorra komitee liikmed pressikonverentsil, istusid presidendikandidaadid (vasakult) Siim Kallas, Eiki Nestor, Marina Kaljurand, Mailis Reps, Mart Helme ja Urmas Paet kõrvuti pika laua taga ja rääkisid Eesti tulevikust. Foto: Mailiis Ollino

Keskkonnahariduse keskusse Pernova oli eile kogunenud Pärnumaa omavalitsusjuhtide vähemus, et kuulata Eesti presidendikandidaatide debatti.

Kohal olid Siim Kallas, Eiki Nestor, Marina Kaljurand, Mailis Reps, Mart Helme ja Urmas Paet. Mujal toimuva ürituse tõttu puudus, kuid mõtetes oli Pärnus Allar Jõks.

Esimene tund kulus suuremalt jaolt kandidaatide seisukohtade ja vaadete tutvustamisele, milles poliitikahuvilisele ei olnud midagi uut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles