Eino-Jüri Laarmann: See on “JUST SEE”

Eino-Jüri Laarmann
, Pärnu linnavolikogu liige (Toomas Kivimägi valimisliit)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eino-Jüri Laarmann.
Eino-Jüri Laarmann. Foto: PP

Peale Pärnu tunnuslause “Pärnu – Eesti Vabariigi sünnilinn” on “Pärnu – JUST SEE”. Eesti Vabariik on olemas, selle rajasid meie tublid esivanemad. Vahepealsed okupandid räsisid meie iseseisvust, kuid meie, kaasaegsed, suutsime oma iseseisva riigi taastada. Seda peakski hõlmama kõikehaarav “JUST SEE”.

SEE tuleb meil, pärnakatel, ise teha. SEE ei saa olla ühekordne tegevus vabariigi sajandaks aastapäevaks, vaid kestlik panus tulevikku. Pärnu ei või jääda depressiivseks väikelinnaks. “JUST SEE” peab andma suunad edasiseks arenguks. SEE ei saa olla Rimide ega kobar-Rimide Pärnu. Pärnusse on planeeritud neli-viis Rimi kauplust. Rimi ei tee Pärnust Pärnut.

Ei saa üle ega ümber Kuninga tänava põhikooli ees olevast haljasalast. Kas jätta malekuulsus Paul Keres üksi nukrutsema või anda monumendil malekäikude üle mõtiskleva maletaja mõtetele sisu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles