Interneti püsiühendus jõudis Soometsa külla

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soometsa külamaja ees askeldas Telia IT-tehnik Olaf Kauber, et paigaldada sinna kampaania “Pane külad elama” auhinnakomplekt, mille üks neljast võitjast riigis oli Soometsa.
Soometsa külamaja ees askeldas Telia IT-tehnik Olaf Kauber, et paigaldada sinna kampaania “Pane külad elama” auhinnakomplekt, mille üks neljast võitjast riigis oli Soometsa. Foto: Mailiis Ollino

Soometsa külaseltsi esinaine Hiie Lainela jagas kohvitasse lauale, mida ehtis Pohlatare köögis küpsetatud tort kirjaga “Aitäh, Telia!”.

Põhjuse torti süüa andis teadmine, et veidi üle 120 elanikuga Soometsa küla võitis endale aastaks tasuta interneti, edestades sellega maakonnas nelja konkurenti AS Telia Eesti kampaanias “Pane külad elama”.

Eile pärastlõunal otsis Telia IT-tehnik Olaf Kauber külamaja nõupidamiste toas kohta, kuhu sobiks seinale paigutada võitja auhind LG 55tolline LED-teler. Auhinnakomplekti kuulusid veel Lenovo sülearvuti, aastane tasuta tele- ja internetiteenuse kasutus ja nende toimimiseks vajalikud seadmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles