Maanteeinfokeskus: Pärnu-Ikla teelõik on libe

Raido Keskküla
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba praegu on teekate libe Tallinna-Narva maanteel. Öötundidel, kui temperatuur langeb miinuskraadidesse, võib libedust esineda veelgi.
Juba praegu on teekate libe Tallinna-Narva maanteel. Öötundidel, kui temperatuur langeb miinuskraadidesse, võib libedust esineda veelgi. Foto: Ants Liigus

Muutlike ilmastikutingimuste tõttu on libe Tallinna-Pärnu-Ikla maantee Pärnu ja Ikla vahel. Ka teistel suurematel maanteedel võib olla jäiseid ja kinnisõidetud lumest libedaks muutunud lõike.

Seoses kestva pinnatuisuga Kesk- ja Lõuna-Eestis on liiklus raskendatud Järva, Jõgeva, Tartu, Valga, Viljandi ja Võru maakonna teede lagedal olevatel lõikudel. Suurematel maanteedel on sõiduradadele ulatuvaid tuisuvaalusid, väiksematel läbimatuid lõike, teatas maanteeinfokeskus täna ennelõunal.

Kinni tuisanud on Järva maakonnas Jootme-Koeru maantee. Tuisupiirkondades tuleks kaaluda vajadust sõitmist väiksematele teedele ning enne väljasõitu valida marsruuti sihtkohta jõudmiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles