Joonekohtunikuna Rio mängudel

Silja Joon
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennisevõistlus toimub Barra Olympic Parkis, kus peale tennise on veel korvpall, maadlus, vehklemine, käsipall, ujumine, võimlemine ja trekisõit.
Tennisevõistlus toimub Barra Olympic Parkis, kus peale tennise on veel korvpall, maadlus, vehklemine, käsipall, ujumine, võimlemine ja trekisõit. Foto: Erakogu

Pärnu naine Kairi Karpa osaleb Rio de Janeiros olümpiamängudel tennisekohtunikuna. “Saime võimaluse osaleda avatseremoonial, mis oli imeline kogemus. Lehvitasin meie sportlastele sinimustvalget, uhke tunne oli,” kirjeldab Karpa.

Üleeile Rios oma 30. sünnipäeva tähistanud Karpa kandideeris olümpiamängudele tennise joonekohtunikuks mullu septembris, mil rahvusvaheline tenniseliit (ITF) valis 700 kandideerinud rahvusvahelise kohtuniku seast välja sada inimest.

“Seega võib sellise võimaluse üle väga uhke olla,” märgib Karpa ja selgitab, et on tennisekohtunikuna tegutsenud alates 2005. aastast. “See on rohkem hobi igapäevaelu kõrval, mitte päris töö. Naudin nii väga, et saan olla oma lemmikspordiala juures ja näha seda tipptasemel, reisimine on samuti boonus.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles