MMAs õpitakse end kaitsma

Andris Tammela
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tavalist rühmatreeningut meenutav kontaktivaba MMA sobib kõigile.
Tavalist rühmatreeningut meenutav kontaktivaba MMA sobib kõigile. Foto: Gertrud Alatare

Sellest nädalast saab Pärnus harrastada uut rühmatreeningut MMA Zero Contact, mis sobib igas vanuses inimesele, kes tahab parandada oma füüsilist vormi ja õppida enesekaitset.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA tundub telerist vaadates üsna verine ja vihane spordiala, kus heas füüsilises vormis mehed või naised teineteist oimetuks taovad. MMA Zero Contact on ala märksa leebem variant.

“MMA Zero Contact on võitluskunstide baasil üldkehaline treening,” selgitas klubi MMAces peatreener Henri Hiiemäe, kes on aastaid tagasi sel alal astunud ringi profina. “Selles trennis ei löö sind keegi ja ise ka ei pea kedagi lööma. Samal ajal saab õppida MMAd kui võitluskunsti ja saab ka hea füüsilise vormi. Meie eesmärk on pigem meelitada inimesi võitluskunstide juurde, sest kahjuks on alal Pärnus halb maine. Vahe Eestis väga populaarse võitluskunstidel põhineva BodyCombatiga on see, et meie teeme trenni veel põnevamaks.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles