Karpovid naasevad Pärnu teatrimaastikule

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neli aastat tagasi vabakutselise näitleja teed läinud Liis Karpov (varem Laigna) ja 2014. aastal Endlast Vanemuisesse suundunud Sten Karpov on sügisest tagasi Pärnu teatris.

“Vanemuise aeg jäi tõesti lühikeseks, ent kokkuvõttes kujunes see viljakaks ja arendavaks perioodiks. Nende kahe aasta jooksul õnnestus mul mängida kaheksas lavastuses, millest kolm on endiselt repertuaaris,” kõneles Sten. “Endlast lahkumine ei olnud plaanitud vaid ajutise ärakäimisena, aga nüüd on selge, et Pärnu sobib meile elukorralduslikult rohkem.”

Samuti avaldas tuttavasse teatrisse naasnu rõõmu vaimsuse ja erksa meele üle, mis viimasel ajal Endlasse tekkinud on. “Kollektiivi on lisandunud palju värsket verd ja ees seisavad suure lava rekonstrueerimistööd. Usun, et sellel teatril on palju loomingulist potensiaali,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles