Weekend Festival 2016: kolm hullumeelset päeva

Teet Roosaar
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseikolonelleitnandi Kalvi Almoseni (paremal) sõnul päästis olukorra politseinike professionaalsus ja inimestega suhtlemine.
Politseikolonelleitnandi Kalvi Almoseni (paremal) sõnul päästis olukorra politseinike professionaalsus ja inimestega suhtlemine. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Festivali avapäev. Kella 14.30 ajal keeldus pealava vasakpoolse kõlaritorni üks mootoritest töötamast ja torn vajus viltu. Kaheksa tunni jooksul suudeti küll uued kõlaritornid ehitada, ent festivali algus oli rikutud.

Peovärav, mis pidi kell 16 avatama, jäi suletuks. Tuhanded sissepääsu ootavad inimesed ei teadnud, mis on juhtunud. Kuigi kell 17.30 lasti esimesed külastajad sisse, tekkis kriitilisem olukord kaks tundi hiljem, mil põhimass jõudis kohale artiste vaatama ja käepaelaga inimeste tarvis polnud eraldi järjekorda.

“Tekkis oht inimeste tervisele. Kõik soovisid kiiresti peoalale siseneda ja tagumised ei teadnud, et esimestel on valus,” rääkis politseikolonelleitnant Kalvi Almosen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles