Eesti ja Bahama rannavutilahing meelitas uuele staadionile täismaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti rannajalgpallimeeskond pidi täna õhtul Pärnu uuel rannajalgpallistaadionil täismaja ees tunnistama järgmise aasta rannajalgpalli maailmameistrivõistluste korraldajariigi Bahama koondise paremust.

Mängu avakolmandikul domineeris Eesti koondis, kuid kaitses tehti kaks jämedat prohmakat ja külalised asusid Lesley St. Fleuri väravatest 2:0 juhtima. Eestlased panid korra küll värisema Bahama koondise väravaraamid, kuid selle eest pallimängus punkte ei anta

Teine kolmandik jätkus Eesti koondise survega, kuid väravavõti oli maetud liiva sisse ja üles seda ei leitud. Eesti koondis teenis mitu karistuslööki, ent sihikut ei saadud kuidagi paika ja löögid ei tahtnud raamidesse minna. Kolmandiku lõpuhetkedel tassis koondist väravavaht Taavi Tamm, tõrjudes paarilt meetrit tehtud lähilöögi.

Kolmanda mänguaja alguses sai Eesti koondise esitus uue tagasilöögi, kui jällegi tehti rumal kaitseaps ning Timothy Munnings palli võrku saatis ja Bahama eduseisu 3:0 kasvatas.

Kui selg oli vastu seina surutud, tuli Eesti koondis mängu tagasi. Esmalt sai värava kirja Marko Truusaluu, siis lõi Ragnar Rump kuuelt meetrilt värava kaunist käärlöögist ja 3:3 viigi tõi tabloole Aleksander Saharov. 

Bahama rünnakud muutusid aina ohtlikumaks ja Taavi Tamm pidi mitu korda oma oskused mängu panema, et seljatagune puhas hoida. 

Viimane sõna jäi siiski öelda külalistele, kui Ehren Hanna pool minutit enne lõpuvilet nurgalöögi järel peaga löögile pääses ja Bahama koondise uuesti 4:3 ette viis.

Rohkem väravaid ei löödud ja selle skooriga sõprusmäng lõppeski.

Eesti koondise peatreenr Rando Rand jäi vaatamata napile kaotusele oma hoolealuste mänguga rahule. „Jäime kolme väravaga taha, kuid võitlesime edasi ja tulime raskest seisust välja,” kiitis ta meeskonda. 

Bahama rahvuskoondis on Euroopa tuuril valmistumas koduseks suurturniiriks ja peab Vanas Maailmas kolm mängu.

Eesti rannajalgpallikoondis valmistub augusti lõpus Itaalias toimuvaks Euroliiga superfinaaliks ja septembri alguses jällegi Itaalias toimuvaks aasta tähtsaimaks võistluseks, maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiriks, kus meie vastasteks on loositud Hispaania, Poola ja Taani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles