FC Flora pärnakas tegi linnameeskonna vastu mängu ära

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnust pärit Rauno Alliku kostitas Pärnu Linnameeskonda kahe väravaga.
Pärnust pärit Rauno Alliku kostitas Pärnu Linnameeskonda kahe väravaga. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Viimastes voorudes hoogu sattunud FC Flora vutimeeskond sai meistriliiga 23. voorus võidu Pärnu linnameeskonna üle. Mängu saatuse otsustasid suvepealinnast pärit Rauno Alliku tabamused.

Uue peatreeneri Argo Arbeiteri käe all eelmistes voorudes vastaseid võimsalt rappinud FC Flora andis tormihoiatuse pärnakatelegi, asudes Rauno Alliku väravast juba teisel minutil mängu juhtima.

Pärnakad suutsid garderoobiväravast siiski toibuda ja rohkem väravaid vastastel avapoolajal lüüa ei lubanud. Paraku ei suutnud ka linnameeskond palli FC Flora väravasse toimetada ja seisuga 1:0 avapoolaeg lõppeski.

Favoriidikoormat kandnud florakad suutsid viia eduseisu turvalisse tsooni teise poolaja 14. minutil, kui taas oli Alliku see, kes pärnakate võrku sahistas.

Maksim Gussevi värav 77. minutil otsustas mängu saatuse lõplikult. 3:0 kohtumine lõppes.

Mänguvooru üllatuse pakkus nädal tagasi pärnakatelegi hambaid näidanud Rakvere Tarva meeskond, kes võitles Narvas Transilt kaotusseisust välja 1:1 viigi ja teenis tabelisse teise punkti.

Pärnu linnameeskonnal on 23. vooru järel 13 punkti, millega asutakse üheksandal kohal. Transist jäädakse maha kaheksa punktiga, Tarvast edestatakse 11 punktiga.

Pärnakate järgmine mäng on teisipäeval, kui Rannastaadionil võõrustatakse liiga liidrit FC Infonetti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles