Pärnu hambakliinik võttis kasutusele hambaravi 3D-röntgeniaparaadi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3D-röntgenaparaat võimaldab teha hammastest digitaalset panoraamülesvõtet ja 3D-röntgenülesvõtet ühe seadmega.
3D-röntgenaparaat võimaldab teha hammastest digitaalset panoraamülesvõtet ja 3D-röntgenülesvõtet ühe seadmega. Foto: MyDent

Hiljuti avatud MyDent hambaravikliinik Pärnus võttis esimesena Pärnus kasutusele uue põlvkonna tehnoloogial põhineva hambaravi 3D-röntgeniaparaadi, mis võimaldab teha hammastest digitaalset panoraamülesvõtet ja 3D-röntgeniülesvõtet ühe seadmega. 

Seade võimaldab arstil oluliselt kiiremini ja efektiivsemalt saada diagnoosimiseks vajalikud röntgenipildid. 3D-aparaadi abil saab luua hammaste piirkonnast kolmedimensioonilise ülesvõtte, näidates täpsemalt anatoomilisi struktuure, millega tuleb raviprotseduuride juures arvestada. 

Seade viib ravi diagnoosimise ja implantaatide planeerimise uuele tasandile, luues tehnoloogia abil uusi võimalusi. Hambaravi 3D-röntgen töötab tunduvalt madalamate doosidega kui muu meditsiini kompuutertomograafid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles