Olümpiamängudel pronksmedali võitnud Eesti sõudjad saabuvad koju

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsa, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Kaspar Taimsoo Rio de Janeiro sõudekanalil.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsa, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Kaspar Taimsoo Rio de Janeiro sõudekanalil. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna hilisõhtul kell 0.10 saabuvad koju Rio olümpiamängudelt pronksmedali võitnud Eesti paarisaerulise neljapaadi liikmed Tõnu Endrekson ja Andrei Jämsä ning paatkonna treener Matti Killing, võistkonna varuliige Sten Erik Anderson ja füsioterapeut Liisbet Puust. 

Olümpiasangarite perekondi, sõpru, fänne, toetajaid ja kõiki spordihuvilisi oodatakse medaliste tervitama täna Tallinna lennujaama vanasse terminali (Lennujaama tee 12).

Olümpiamedalistide tervitajaid palutakse jõuda lennujaama vähemalt kümmekond minutit enne lennuki saabumist. 

Allar Raja ja Kaspar Taimsoo saabuvad Eestisse kolmapäeva öösel vastu neljapäeva.

Eesti olümpiamedalistide ja olümpiadelegatsiooni liikmete pidulik vastuvõtt toimub vahetult pärast olümpiamängude lõppu, 23. augustil Tallinna Raekoja platsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles