Kevin Saar näitas Tihemetsas Euroopa taset

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16aastane Kevin Saar (nr 311) pani Eesti meistrivõistluste etapil Tihemetsas oma paremuse veenva ülekaaluga maksma.
16aastane Kevin Saar (nr 311) pani Eesti meistrivõistluste etapil Tihemetsas oma paremuse veenva ülekaaluga maksma. Foto: Rauno Kais

Nädalavahetusel kihutasid viie riigi motosportlased Tihemetsas Lauri rajal motokrossi Eesti lahtiste meistrivõistluste kolmandal etapil ja paremus selgitati kokku tosinas masinaklassis.

Quadracer`ite konkurentsis pani mõlemas sõidus oma paremuse maksma meistrivõistluste liider, 16aastane Kevin Saar Pärnu motoklubist.

Avasõidus juba esimeses kurvis liidrikoha haaranud Saar suurendas ring-ringilt oma edumaad konkurentide ees ja võitis sõidu kindlalt. Teisena sai finišilipu Kaspar Haiba (Yamamoto Racing) ja kolmas oli Martin Filatov (Kagu MK).

Teises sõidus näitas nädal tagasi Kiviõli rajal Euroopa meistrivõistluste finaalaetapi võtnud Saar taas, et kodukamaral tal väärilist vastast ei leidu.

Mäekõrguse eduga sõidu võitnud Saare järel sai teise koha Filatov ja kolmas oli Haiba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles