Pärnakad pidid tunnistama Markko Märtini paremust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur ja Silver Simm Lõuna-Eesti rallil.
Egon Kaur ja Silver Simm Lõuna-Eesti rallil. Foto: Erakogu

Autoralli Eesti meistrivõistluste neljandal etapil Lõuna-Eesti teedel panid oma paremuse maksma WRC-autoga võistelnud Markko Märtin ja Kristo Kraag. Teisena lõpetanud pärnakad Egon Kaur ja Silver Simm kaotasid 12 kiiruskatse kokkuvõttes Märtini ekipaažile 1.04,7ga. Kolmandaks tulid Aiko Aigro ja Kermo Kärtmann, kes jäid ralli võitjatest maha 5.05,9.

Ralli avapäeval oli kavas neli kiiruskatset üldpikkusega 19,62 kilomeetrit ja kõigil neil olid parimad Mitsubishi Lancer Evo 9 marki autot taltsutanud Kaur ja Simm. Kuue sekundi kaugusele jäid Märtin-Kraag (Ford Focus RS WRC 03). Kolmandat kohta hoidsid Rainer Aus ja Simo Koskinen (Mitsubishi Lancer Evo 9), kes kaotasid liidritele 12,2 sekundit.

“Rõõm on näha, et suudame veel Markkoga võidu sõita,” ütles Kaur avapäeva õhtul. “Arvan, et kui ta hoo üles saab, võtab oma, sest meil on ikka paras tegemine, et rasket N-rühma masinat teel hoida.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles