Ringrajal näeb põnevat motospordi etendust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu motomees Paulius Labanauskas kavatseb pühapäeval Audru ringraja läbi sõita vaid tagarattal.
Leedu motomees Paulius Labanauskas kavatseb pühapäeval Audru ringraja läbi sõita vaid tagarattal. Foto: Erakogu

Pühapäeval jahivad Baltimaade paremad motosportlased Audru ringrajal Eesti lahtiste meistrivõistluste punkte.

"Võistluspäev tõotab tulla põnev, kokku näeb publik seitset sõitu ja kiirematel klassidel on kavas kaks starti," rääkis Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni ringrajakomisjoni esimees Rannus Ervin. "Peale põnevate esikohaduellide on ohus auto24ringi rajarekordid. 1000 ccm mootorrataste parim ringiaeg 1.14,3 kuulub seni Martin Pärtelpojale ja 600 ccm tippmargi 1.14,7 sõitis välja Hannes Soomer."

Lisaväärtusena tavapärasele ringrajavõistlusele võtab Leedu motomees Paulius Labanauskas ette katse sõita kogu 3,17 kilomeetri pikkune ring vaid tagarattal.

"Auto24ring on väga põnev rada, kuna siin on nii aeglaseid kui kiireid kurve, mis teeb ühel rattal sõidu eriti keeruliseks," ütles Labanauskas. "Sellest saab minu jaoks tõeline katsumus. Olen palju treeninud ja loodan, et minu katse saab olema lähtepunktiks tulevastele rekorditele."

Laupäevasel treeningupäeval pääsevad ringrajale kõik mootorratturid, kes soovivad oma oskusi ja võimeid proovile panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles