Pärnuga ühinevates valdades algavad tutvustusüritused

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa kaart. Foto on illustreeriv.
Eestimaa kaart. Foto on illustreeriv. Foto: Peeter Langovits

Are, Audru, Paikuse, Sauga, Tori ja Tõstamaa valla ning Pärnu linna ühinemislepingu eelnõu on valmis, 22. augustist algavad valdades selle tutvustamisüritused.

Ühinemisleping on avaldatud Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL) kodulehel ja sellest on põhjalikumalt juttu homses Pärnu Postimehes.

Ühinemisläbirääkimisi tutvustatakse 22. ja 23. augustil Paikuse vallamajas (teisel päeval Silla küla elanikele), 24. augustil Seljametsa külamajas, 29. augustil Urge raamatukogus, 30. augustil Tammiste lasteaias, 31. augustil Sauga avatud noortekeskuses, 12. septembril Jõesuu raamatukogus, 13. septembril Suigu seltsimajas, 14. septembril Are huvikeskuses ja Selja kohvikus Kuuvarjutus, 15. septembril Urumarja laagris, 19. septembril Tori rahvamajas ja 20. septembril Aruvälja lasteaias. Kõik kohtumised algavad kell 18.

22. septembril kell 17 on huvilised oodatud Lavassaare lasteaeda-külakeskusesse ja kell 19 Jõõpre rahvamajja. Edasised kohtumised algavad kõik taas kell 18, need on 27. septembril Papsaare lasteaias, 28. septembril Lindi lasteaias-algkoolis, 29. septembril Audru vallamajas ja 30. septembril Tõstamaa rahvamajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles