Moeallee paneb suvele punkti

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nahadisainer Inga Radikainen on sügistalviseks hooajaks loonud ja Pärnus näitamas nii omatehtud põnevaid kotte, saapaid kui muid aksessuaare.
Nahadisainer Inga Radikainen on sügistalviseks hooajaks loonud ja Pärnus näitamas nii omatehtud põnevaid kotte, saapaid kui muid aksessuaare. Foto: Sandra Palm

Ülehomme astub Pärnu kesklinnas Aia 8 alleel selle suve viimasel Eesti disainereid tutvustaval moeüritusel kuue tunni vältel üles 20 disainerit 14 kollektsiooniga.

Moeterminites selgust toovat raamatut “Moetähestik” esitleb teose autor, ajakirjade moetoimetaja ja Eesti moekunstnike ühenduse juht Anne Metsis, esinevad Happy Dancersi tantsijad ja breigipoisid, muusik Peeter Rebane ja lühilavastusi mängib Pärnu nukuteater.

Formaat, kus korraga esitleb oma loomingut suurem hulk moeloojaid ja seda suve jooksul kolmel pühapäeval, on moeallee eestvedaja Piret Hallik-Sassi sõnutsi end igati õigustanud. Kuna see sobib nii moehuvilisele kohalikule rahvale, suvitajatele kui disaineritele, on sündmus paisunud väga suureks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles