Naiskond nüpeldas enne euromänge tartlasi

Andris Tammela
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PJK mängijad.
PJK mängijad. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Euroopa meistrite liiga alagrupiturniiriks valmistuv Pärnu jalgpalliklubi naiskond purustas Eesti jalgpallimeistrivõistlustel Tartu SK 10 Premiumi 10:0.

Reedel Rannastaadionil toimunud mängus skooris Margarita Matjuhhova neli ja Anastassia Morkovkina kaks korda. Korra said jala valgeks Merily Toom, Anastasija-Grazyna Shcherbachenia ja Ulrika Tülp. Ühe värava lõid tartlased endale ise.

Eesti meistrivõistlustel on pärnakad kõigi naiskondadega kaks korda läbi mänginud, võitnud kõik matšid ja seega kindlad liidrid.

Edasi jagatakse kaheksa naiskonda kaheks: neli esimest jätkavad tiitlivõitlust ja neli tagumist mängivad liigasse püsimajäämise nimel. Koos PJKga on taganud koha esinelikus Tallinna FC Flora, Tallinna FC Levadia ja Tallinna JK Kalev.

Esmaspäeva hommikul asub PJK teele Poola, kus teisipäeval algab Euroopa meistrite liiga alagrupiturniir. Pärnakate vastased Koninis toimuval turniiril on kohalik naiskond, Rumeenia meister ja Montenegro meisternaiskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles