Pärnakad võitsid kaks Läti meistrikulda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu Zoom8 klassis Euroopa meistritiitli võitnud Keith Luur lisas oma auhinnakollektsiooni Laser Radial klassi Läti kulla.
Mullu Zoom8 klassis Euroopa meistritiitli võitnud Keith Luur lisas oma auhinnakollektsiooni Laser Radial klassi Läti kulla. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Svertpaadipurjetamise Läti lahtistel meistrivõistlustel Kuivižis startis neljas paadiklassis kokku 91 roolimeest Eestist, Lätist, Leedust ja Valgevenest.

Laser Radiali klassis seilas üheksa sõidu kokkuvõttes kuldmedali vääriliselt Pärnu jahtklubi treenerite kasvandik Keith Luur, talle järgnesid lõunanaaber Eriks Karlis Zvilna ja Ardi Bogdanov Tallinna jahtklubist. Karsten Holter oli viies, Mattias Sooniste 12. ja Markus Sutt 13..

Optimist-klassis tuli üldarvestuses meistriks lätlane Martins Attila. Pärnu piiga Angelina Maria Isabel Õunap oli 62 konkurendi seas Eesti parimana kuues ja talle kuulus nooremate roolimeeste meistritiitel. Hendrik Holtsmann lõpetas regati seitsmendal positsioonil,

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles