Jõõpre õpilasmalev lõpetas töösuve

Annika Poldre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kike-Eliisabeth Maido, Leonard Juri Malinovski ja Marii-Rous Malinovski on rõõmsad viimase tööpäeva ja palga üle. Traktoriroolis Aivo Metsküla.
Kike-Eliisabeth Maido, Leonard Juri Malinovski ja Marii-Rous Malinovski on rõõmsad viimase tööpäeva ja palga üle. Traktoriroolis Aivo Metsküla. Foto: Annika Poldre

Jõõpres juuni algusest tegutsenud õpilasmalev lõpetas täna heakorratöid tehes oma malevasuve.

Noorte viimane ülesanne oli teha heakorratöid Audru pargis koos mehhanisaator Aivo Metskülaga, kes laste kokku tassitud puuoksad traktoriga ära vedas. Jõõpre malevas töötasid Audru valla Jõõpre kooli õpilased, kes mitmel pool vallas heakorratöid tegid, värvides muu hulgas üle Audru sillad ja laululava.

Viimane tööpäev oli noortele palgapäevgi. Leonard Juri Malinovski, kes oli kolmandat suve malevas, arvas, et tema suviseks teenistuseks koguneb umbes 250 eurot. "Niitsime muru, lõikasime oksi, tegime heakorratöid," loetles Leonard ülesandeid ja nimetas kõige paremaks tööks niitmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles