Kihnlaste muljed presidendi vastuvõtust Kadrioru roosiaias

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virve Köster oma pereansambli liiklmetega ja Manija esindajad Mark Soosaar ning Svea Aavik suunduvad presidendi roosiaeda.
Virve Köster oma pereansambli liiklmetega ja Manija esindajad Mark Soosaar ning Svea Aavik suunduvad presidendi roosiaeda. Foto: Liis Treimann

Eesti iseseisvuse taastamise 25. aastapäeval olid Kadrioru roosiaeda presidendi vatsuvõtule palutud ka kihnlased, legendaarne Virve Köster ehk Kihnu Virve ütles, et talle meeldis seal kõik ja millegi üle ei saa nuriseda.

Virve koos oma pereansambli liikmete Raina, Reena ja Urve ning pillimees Juliusega sõitis pealinna hommikul, esines Raekoja platsil konsterdil ja tõttas siis roosiaeda.

"Vaatasime roosiaias ringi, meil oli väga suur rõõm seal käia, oli palju rahvast, oli süüa-juua, ilm oli suurepärane ja aitas olemisele kaasa. Mul oli vihmamantel kotis, aga õnneks seda vaja ei läinud, sest mis tunne see on, kui vihma jookseb taevast kaela,"  rääkis Virve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles