Valter Parve: Kas meil on elu tõesti liiga heaks muutunud?

Valter Parve
, TÜ Pärnu kolledži lektor ja linnavolikogu liige, SDE.
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valter Parve.
Valter Parve. Foto: PP

Enne Weekend Festivali ilmus Pärnu lehes lugu sellest, kuidas Elleni pagariärilt on peo tarvis kümme torti tellitud. See olevat ettevõttele suur tunnustus, et jänkimaa staar just nende toodangut tantsijatele pähe pillub. Selles pole muidugi midagi erandlikku, kui artistid pulmatolade võtteid kasutavad.

Kuna Eesti õpilasmalev tähistab sel aastal oma 50 aasta juubelit, toon näite läinud sajandi 80ndatest maleva kokkutulekult Jõulumäel. Tantsuks oli meil tellitud üks tollal väga populaarne ansambel ja pidu saigi hoogne, kuid pillimehed otsustasid keskööl vürtsi lisada ja asendasid teada-tuntud loos sõna “kikilips” sõnaga “p…sepulk”. Pidasin seda noorte üle irvitamiseks ja vastutajana lõpetasin peo.

Minu arvates on ka tortide näkkupildumine publiku üle irvitamine ja keegi korraldajatest või linnajuhtidest oleks pidanud seda takistama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles