Konse all vaadati vanu iludusi

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistel oli näitusel võimalik kogeda midagi unikaalset: vigursõitu mootorrattakäruga, auhinnaks mootorit asendanud õllekast.
Naistel oli näitusel võimalik kogeda midagi unikaalset: vigursõitu mootorrattakäruga, auhinnaks mootorit asendanud õllekast. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa vanatehnika klubi korraldas taasiseseisvumispäeval Pärnus Konse motelli avaral õuealal rahvusvahelise vanade autode näituse, mida külastas hinnanguliselt kaks kuni kolm tuhat inimest.

“Saame vaid umbkaudu öelda, kui palju rahvast meil külas käis, sest pileteid me ei müü, aga kui mullu astus näituselt läbi paar tuhat inimest, siis tänavu kindlasti tuhande võrra rohkem,” arvas näituse peakorraldaja Raivo Hannus.

Hannuse sõnade kohaselt näitab külastajate rohkus, et huvi vanatehnika vastu kasvab aasta-aastalt. Seda ajal, kui piir, millest alates tehnikat vana kilda liigitama hakatakse, tuleb ajaliselt hirmuäratavalt kiiresti üha lähemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles