Koidula kool oli füüsikaolümpiaadil võitmatu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eero Vaher.
Eero Vaher. Foto: Erakogu

Eesti koolinoorte füüsikaolümpiaadi Pärnu linnavoorus võitsid gümnaasiumiosas Elmu Mägi õpilased Koidula gümnaasiumist kõik auhinnakohad, põhikooli arvestuses rääkis kaks kooli kaasa kolmandate kohtade jagamisel.

Abiturientidest võitis Eero Vaher, teise koha sai Andres Jaanson ja kolmanda Erik Soekov. 11. klasside parim oli Karl Aru, teine Mihkel Killo ja kolmas Siim Kasela. 10. klasside esikolmikusse reastusid Kristo Ment, Hanna-Stina Sonts ja Martin Kortspärn.

Üheksandike võitja Tambet Aru ja teisele kohale tulnud Juhan Raedov õpivad Koidula koolis, kolmandat-neljandat kohta jagavad Erich Loob Sütevaka humanitaargümnaasiumis (Raido Koppel) ja Hans-Hendrik Mikk Koidulas.

8. klasside parim noor füüsik Erik Amor ja teise koha omanik Silver Käsper on taas Koidula koolist. 3.-6 kohta jagasid Alina Beljankova, Alisa Beljankova ja Jegor Tšulkov Vene koolist ning Marie-Mädli Kivimäe Koidulast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles