Randa võib kerkida välibasseiniga hotell

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täpselt selline uus hotell kindlasti ei tule, 2005. aasta arhitektuurikonkursi võidutöö on vaid edasise projekteerimise aluseks.
Täpselt selline uus hotell kindlasti ei tule, 2005. aasta arhitektuurikonkursi võidutöö on vaid edasise projekteerimise aluseks. Foto: Arhitektuuribüroo Emil Urbel

Wendre omanik Peter Hunt tahab Pärnu rannapromenaadi äärde ehitada neljakorruselise hotelli, mille juures oleksid spordi- ja vabaajakeskus, restoran ja välibassein.

Hundile kuuluv Trading House Property OÜ ostis 2015. aasta detsembris YIT Ehituselt Ranna pst 9 kinnistu, kuhu ehitusettevõte 2007. aastal viiekorruselist korterhotelli soovis ehitada.

Tookord veel maavanemana töötanud Toomas Kivimägi vaidlustas kohtus ehitusloa, mis oli detailplaneeringuga vastuolus nii ehitise kasutusotstarbe kui korruste arvu osas. Kohus tühistas ehitusloa ja korterhotell jäi ehitamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles