Eesti ja Malta vutimatš tõotab Pärnule rekordit

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel kolmapäeval Pärnus Rannastaadionil toimuv Eesti ja Malta maavõistlus jalgpallis on peaaegu välja müüdud. Foto on illustreeriv.
Järgmisel kolmapäeval Pärnus Rannastaadionil toimuv Eesti ja Malta maavõistlus jalgpallis on peaaegu välja müüdud. Foto on illustreeriv. Foto: TANEL PIHELGAS/

Järgmisel kolmapäeval Pärnus toimuvast Eesti ja Malta rahvuskoondise mõõduvõtust tõotab tulla suvepealinna selle sajandi arvukaima publikuga spordisündmus.

Eesti jalgpalli liidu avalike ja koostöösuhete osakonna juhataja Mihkel Uibolehe sõnutsi on staadionil koos lisatribüünide ja püstijalapiletitega 2600 kohta, millest saadaval on veel sadakond seisukohta.

Eile Malta koondise poolehoidjatele määratud piletite loobumise tõttu müüki läinud 30 istekohta läksid Uibolehe teatel suurema reklaamita kaubaks paarikümne minutiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles