Vändra päästjad asuvad eliitkomando tiitlit kaitsma

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra komando päästeauto.
Vändra komando päästeauto. Foto: Urmas Luik

Järgmisel nädala alguses toimub Pärnus suurejooneline ja vaatemänguline päästjate kutsemeisterlikkuse võistlus Eliitkomando, kus tiitlit asub kaitsma eelmise aasta võitja Vändra päästekomando.

Päästjate kutsevõistlusele saab kaasa elada 30. augustil Pärnu Rannastaadionil ja selle harjutusväljakul. Samas toimuvad Eesti meistrivõistlused tuletõrjespordis.

Mõõtu võetakse praktilistes ülesannetes, mis sarnanevad päästjatel iga päev ette tulevate olukordadega. Erivarustust kasutades tuleb päästa inimesi nii liiklusavariist kui hoonetulekahjust.

Eliitkomando võistlus jätkub 31. augustil Jõulumäe tervisespordikeskuses, kus pannakse end proovile vigursõidus ja autasustatakse paremaid.

Eelmisel aastal toimus võistlus Tallinnas Vabaduse väljakul, kus esikoha võitis Vändra päästekomando koosseisus Silver Villiste, Egon Sumre, Erki Valdaru, Kristofer Kaasiku ja Bruno Jõepere. Vändra komandole oli see esimene tiitlivõit.

Eliitkomando selgub tänavu üheksandat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles