Jalgvõrkpallurid naasid Soomest esikohaga

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Footvolley’s ehk jalgvõrkpallis võib palli lüüa rinna, põlve, õla, pea ja jalaga.
Footvolley’s ehk jalgvõrkpallis võib palli lüüa rinna, põlve, õla, pea ja jalaga. Foto: Urmas Luik

Pärnu footvolley-paar Tever Liiv ja Vasily Tsubera käisid Soome lahtistel meistrivõistlustel mõõtu võtmas Skandinaavia paremate paaridega ning saabusid Pärnusse kuldsete medalitega.

Turniiri algus polnud paarile kerge. Oma alagrupp lõpetati küll viimasel kohal, kuid turniirisüsteem nägi ette, et välja langeb vaid kõigi alagruppide peale kokku kõige nõrgem, ja pärnakad need ei olnud. Veerandfinaal viis omavahel kokku eestlased: oma alagrupi võitmatuna läbinud pärnakad Marko Kiigajaan ja Henri Hoolma pidid kodulinlaste paremust tunnistama. Poolfinaalis alistasid pärnakad soomlased ja tasavägises finaalis Norra parima paari.

“Väga raske turniir oli, tase oli kõrge,” tunnistas Liiv. “Super turniir oli! Isegi teisel Eesti paaril Kristjan Marmoril ja Marek Marksonil, kes on üle maailma võistlemas käinud, jäi suu lahti turniiri korralduse peale. Mega emotsioon!”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles