Linn taastub Weekend Festivalist jõudumööda

Lauri Habakuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu abilinnapea Rainer Aaviku sõnul on randa pärast Weekend Festivali korduvalt koristatud. Septembris on kavas rannaliiva sõelumine.
Pärnu abilinnapea Rainer Aaviku sõnul on randa pärast Weekend Festivali korduvalt koristatud. Septembris on kavas rannaliiva sõelumine. Foto: Urmas Luik

Vihma ja kõva tuule tõttu on lükkunud Weekend Festival Balticu põhjustatud kahju lõplik kõrvaldamine septembrisse, kuid rae ja suurürituse korraldajate teatel ei pea pärnakad linna kordasaamise pärast muretsema. Ometi tekitab olukord nii mõneski linlases pahameelt. Näiteks on Pärnu surfikeskuse eestvedaja Erkki Soosaare sõnutsi surfarid toonud veest välja ohtlikke piirdeaiakonstruktsioone. “Viimati toodi eile veest mingi kogus betoonaluseid,” lausus Soosaar teisipäeva lõuna aegu.

Soosaar märkas teisipäeva hommikul, et keegi mees korjas nähtavasti rannapeo korraldajate tellimusel kokku rannal nähtaval olnud kraami. Samal ajal avaldas ta nördimust, et võimalikke aiakonstruktsioone ei otsitud veest. “Aga seal käivad nii lapsed kui täiskasvanud pidevalt ujumas,” sedastas Soosaar. Ta nentis, et oli hiljuti sunnitud surfikeskusesse abi otsima tulnud mehele kiirabi kutsuma, kuna kannatanu vees viga saanud jalg veritses tugevalt.

Weekend Festivali meediajuht Gunnar Viese lubas, et kindlasti on rannapeo korraldajatel plaanis rannavesi läbi kammida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles