Kui palju maksab torm?

Kadrin Karner
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus tuuseldanud juunikuine torm murdis katki Nikolai tänava äärde jäävas hoovis kasvanud puu. Sarnaseid vaatepilte võis näha mujalgi.
Pärnus tuuseldanud juunikuine torm murdis katki Nikolai tänava äärde jäävas hoovis kasvanud puu. Sarnaseid vaatepilte võis näha mujalgi. Foto: Mailiis Ollino

Suvised tormid, tugevad tuuleiilid ja korralikud vihmavalangud jätsid tuhanded tarbijad elektrita ja tõid kaasa sadadesse, kohati tuhandetesse eurodesse küündivad kahjud.

18. juunil Pärnumaad ja veel mitut maakonda räsinud tormi tõttu jäi Pärnus ära rannajalgpalliväljakute avamine ja rannaliiga avaetapp ega toimunud jaanipäevapidustused Audru pargis. Suvepealinna parkides murdis maru 15 puud, millele lisandusid viie kinnistuomaniku teated nende krundil pikali paisatud puudest. Kuid mis maksab torm rahasse arvutatuna?

“Me ise ütlesime, et jätame ära. Ei olnud ju mõtet kohale tulla, kui ilm oli nii metsas nagu tol päeval,” rääkis Audru vallavanem Siim Suursild toimumata jäänud jaanipeost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles