Pärnakad said meistrite liigas võidu maitsega kaotuse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond kaotas naiste meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiril Poola meistrile Konini Medykile 0:1.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond kaotas naiste meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiril Poola meistrile Konini Medykile 0:1. Foto: Pärnu jalgpalliklubi(Polska Pilka Kobiet

Pärnu jalgpalliklubi naiskond jäi Poolas Koninis naiste meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiril alla kohalikule Medykile.

Pärnu naiskond kirjutas oma Facebooki lehel, et enne eilset mängu meenus päris mitmele mängileja õnnetu matš Wolfsburgiga (pärnakad kaotasid Saksamaa klubile 0:14 ja 0:13, Konini Medyk võitis hiljuti Wolfsburgi 1:0, toim).

"Jah, pidime ka Konini naiskonnalt vastu võtma kaotuse, kuid kui üks kaotus saab olla vähegi võidu maitsega, siis seda minimaalne 0:1 seis väga tugeva Poola meistri vastu on," hindas Pärnu naiskond mängu. "Näitasime, et suudame teha kogu võistkonnaga head kaitsetööd – mängu, mida me Eestis ei mängi. Rünnakuteks enam energiavaru ei jagunud, seda näitab statistikagi: vastased sooritasid mängu jooksul 32 pealelööki, meie 0."

Nüüd tuleb Pärnu naiskonnal kaks päeva akusid laadida, et juba pühapäeval valmis olla kohtumiseks Montenegro meistri ŽFK Breznicaga. 

Turniir esimeses voorus jäid pärnakad 1:7 alla Rumeenia meistrile Cluj Olimpiale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles