Pärnaka penaltitõrje tõi rannavutikoondisele Euroliiga superfinaalturniiril teise võidu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti rannajalgpallikoondis alistas Euroliiga superfinaalturniiril penaltiseerias Rumeenia koondise.
Eesti rannajalgpallikoondis alistas Euroliiga superfinaalturniiril penaltiseerias Rumeenia koondise. Foto: Eesti rannajalgpalli liit

Pärnaka Taavi Tamme otsustav tõrje tõi Eesti rahvusmeeskonnale Itaalias Catanias peetava rannajalgpalli Euroliiga superfinaalturniiri teise vooru mängus võidu Rumeenia koondise üle.

B-divisjoni turniiril lõppes Eesti ja Rumeenia vahelise mängu koondise normaal- ja lisaaeg viigiliselt 3:3. Eesti koondise eest olid resultatiivsed Priit Mäeorg, Rasmus Munskind ja Sten Teino.

Penaltite löömisel olid kindlad Rasmus Munskind, Marko Truusalu ja Ragnar Raku Rump. Viimase rumeenlaste löögi tõrjus Taavi Tamm, tagades sellega oma meeskonnale võidu ja tabelisse ühe punkti.

Eesti koondisel on kahest mängust neli punkti, millega ollakse oma alagrupis kuus punkti kogunud Ungari koondise järel teisel kohal. Alagrupikaaslased Rumeenia ja Moldova pole punktiarvet avanud. 

Homses kohtumises otsustavad eestlased ja madjarid alagrupi võitja, kes pääseb pühapäevasesse B-divisjoni finaali, mille võitja pääseb järgmiseks aastaks A-divisjoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles