Retsepte Romantiliselt Rannateelt

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanaema Maie praepeet hakklihaga.
Vanaema Maie praepeet hakklihaga. Foto: Erakogu

Vanaema Maie praepeet hakklihaga

Autor: Monika Mikelson (Sauga vald)

Praepeedi retsept on pärit minu vanaemalt. Kasutades noorena traditsioonilist riivitud keedupeeti salatina kartuli ja hakklihakastme kõrvale, tekkis tal mõte kombineerida soe riivitud keedupeet hakkliha ja hapukoorega. Nii valmiski vanaema Maie katsetusel lihtne, maitsev ja väga toitev söök. Sellest ajast peale on see olnud meie pere üks lemmikutest. Praepeeti võib serveerida meelepäraste lisanditega nagu kartul, riis, tatar, toorsalat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles