Olavi Kõrre: Astrid on pillimängija tüüp

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eike Vellend, Olavi Kõrre ja Astrid Nõlvak esinesid viimati koos Viru folgil, tutvustades peagi ilmuvat plaati “Mõisnik ja lambrine 2”.
Eike Vellend, Olavi Kõrre ja Astrid Nõlvak esinesid viimati koos Viru folgil, tutvustades peagi ilmuvat plaati “Mõisnik ja lambrine 2”. Foto: Malle Kolnes

Tutvusin Astridiga sajandivahetuse paiku ühel üritusel, kus tema esines Margus Põldsepa ja mina Aivar Teppoga. Mulle tundus kohe, et see tütarlaps on väga andekas ja oma muusikavaldkonnas hästi pädev: tema esinemisest tulvas head energiat.

Siis hakkasin kokku panema Kihnu Virve saateansamblit ja kutsusin sinna ka Astridi, kes liitus projektiga kandle- ja kitarrimängijana.

2000. aastate alguses töötasime koos Tallinna ja Rootsi vahet sõitvatel laevadel, esinesime trubaduuridena rahvalikku muusikat mängides. Hiljem tegime koostööd tema plaadi “Mõisnik ja lambrine” salvestamisel ja esitluskontsertidel. Astrid mängis mõnda aega Zorbases ja mina olen esinenud tema korraldatud Hiiu folgil nii koos temaga kui oma kollektiividega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles