Publik nautis kõrgetasemelist võistlust

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergejõustikuõhtu säravaima tulemuse eest hoolitses Liina Tšernov, kes tegi miilijooksus Eesti kõigi aegade teise tulemuse.
Kergejõustikuõhtu säravaima tulemuse eest hoolitses Liina Tšernov, kes tegi miilijooksus Eesti kõigi aegade teise tulemuse. Foto: Urmas Luik

Laupäeval toimunud kergejõustikuõhtul sündis neli Pärnu Rannastaadioni rekordit ja säravaima tulemuse eest hoolitses miilijooksus napilt Eesti rekordile alla jäänud Liina Tšernov – aeg 4.42,54 on Eesti kõigi aegade teine.

“Publik oli võistlusega ülimalt rahul,” kinnitas Pärnu kergejõustikukohtunik Priit Neeme. “Jooksud jäid muidugi nõrgaks. Kahju, et Liina Tšernovil ei olnud tuge ja Eesti rekord jäi napilt sündimata.”

Kuigi staadionirekordid püstitati peale naiste miilijooksu meeste kettaheites, naiste odaviskes ja meeste 200 meetri jooksus, lootis Neeme näha siiski kõrgetasemelisemat võistlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles