Appi tuleb digitehnoloogia (1)

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastse kliiniku 3D-röntgenisse saavad patsiente suunata kõik Pärnu hambaravikliinikud. Röntgenipildi tegemine uue tehnika abil on inimese jaoks lihtne ja mugav, tutvustas assistent Siret Reidla.
Vastse kliiniku 3D-röntgenisse saavad patsiente suunata kõik Pärnu hambaravikliinikud. Röntgenipildi tegemine uue tehnika abil on inimese jaoks lihtne ja mugav, tutvustas assistent Siret Reidla. Foto: Gertrud Alatare

Pärnu uusimas hambaravikliinikus MyDent on kasutusel moodsaim ja uuenduslikem tehnoloogia: Pärnu esimene hambaravi 3D-röntgen, CAD/CAMi freesseade keraamiliste hambakroonide valmistamiseks, 25 korda suurendav mikroskoop ja muudki põnevat.

MyDendi projektijuht ja IT-lahenduste arendaja Raul Adler rõhutas, et vaatamata uusimale tehnoloogiale säilivad kliinikus Pärnule omased hambaravi hinnad.

Adler rääkis, et kliiniku rajamise ettevalmistusi alustati aasta eest. Ettevõtmise taga on kolm Pärnu noorema põlvkonna hambaarsti: Mari Adler, Kerttu Nikkarev ja Kadri Mäekuusk.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles