Vändra päästekomando tuli taas võitma

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna Pärnus ja homme toimub Jõulumäel ja päästekutsemeisterlikkuse võistlus "Eliitkomando", kuhu on saabunud omavahel mõõtu võtma Eesti parimad päästjad.
Täna Pärnus ja homme toimub Jõulumäel ja päästekutsemeisterlikkuse võistlus "Eliitkomando", kuhu on saabunud omavahel mõõtu võtma Eesti parimad päästjad. Foto: Urmas Luik

Eile ja täna toimub Pärnus ja Jõulumäel päästekutsemeisterlikkuse võistlus “Eliitkomando”, kuhu on saabunud omavahel mõõtu võtma Eesti parimad päästjad.

Eile võis näha neid jõulisi heatujulisi mehi võistlemas Pärnu Rannastaadioni harjutusväljakul tulekahjujuhtumi lahendamises ja liiklusavariile reageerimises. Täna võtavad nad mõõtu Jõulumäel, kus kavas on kombineeritud harjutus ja operatiivsõiduki vigursõit.

Tiitlit kaitsma tulnud Vändra päästekomandole algas võistlus ootuspäraselt. “Praegu võib küll öelda, et seni on läinud võistlus normaalselt,” lausus Vändra komando meeskonnavanem Sander Villiste eile vahetult pärast teist kavas olnud ala, liiklusavariile reageerimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles