Algas Jaansoni jooksu stardimaterjalide väljastamine

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jaansoni kahe silla jooks.
Jüri Jaansoni kahe silla jooks. Foto: Urmas Luik

Jüri Jaansoni kahe silla jooksu korraldajad avasid Pärnu Keskuse teise korruse ühendusgaleriis võistluskeskuse, kust registreerunud võivad välja võtta oma stardimaterjali ja huvilised end veel soodsalt kirja panna.

Võistluskeskus on avatud Pärnu Keskuses reedeni ja laupäeval kolitakse Endla teatrisse.

Laupäevastel lastejooksudel osalejad saavad oma stardimaterjali kätte ja registeerida võistluspäeval Endla teatris.

"Sellist eeltegevust on vaja koormuse ühtlaseks jaotamiseks ja parima klienditeeninduse tagamiseks. Kui me seda ei kavandaks, tuleksid tuhanded inimesed väga lühikese aja jooksul enne starti kokku ja füüsiliselt poleks töö mahtu arvestades võimalik neid parimal moel teenindada," selgitas kahe silla jooksu peakorraldaja Vahur Mäe.

"Kogemustele tuginedes eeldame, et meil õnnestub eelnevalt välja jagada 40–50 protsenti materjalidest, mis tänavust huvi arvestades on umbes 1200–1500 inimest," märkis Mäe.

Jüri Jaansoni kahe silla jooksu starti oodatakse tänavu 2000 jooksjat, 800 käijat-kepikõndijat ja ligemale 1300 noort spordisõpra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles