Vändra komando päästja: Täna õhtul tuleb Vändras suur pidu

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Jõulumäel päästeautode vigursõiduga lõppenud päästekutsemeisterlikkuse võistlusel Eliitkomando saavutas esikoha Nõmme komando, tiitlikaitsja Vändra pidi leppima teise kohaga.

Vändra päästekomando päästja, meeskonna varuliige Enn Kontus märkis, et on teise kohaga väga rahul. "Eks natuke ikka kripelda, kuid tuleb tõdeda, et Nõmme komando oli väga tugev ja esikohta väärt," rääkis hõbedameeskonna treener.

Vändra komando meeskonnavanem Silver Villiste möönis, et kindlasti oli kohti, kus saanuks paremini talitada ja endast rohkem anda. "Sellegipoolest oleme teise koha üle väga rõõmsad," lausus meeskonnavanem.

Villiste jutu järgi plaanib Vändra komando järgmiselgi aastal Eliitkomandost osa võtta. Ta tõdes, et aina paremat võistluse taset arvesse võttes tuleb ettevalmistusele senisest veel rohkem rõhku panna. "Selle aasta kogemuste põhjal teame paremini, mida täpsemalt enne järgmist võistlust harjutada," sõnas Villiste.

Vändra komando päästja Kristofer Kuusiku lubas, et täna õhtul tuleb Vändras suur pidu.

Vändra järel saavutas kolmanda koha Kehra komando. Pärnu-Jaagupi komando lõpetas seitsmendana. Kokku võttis omavahel mõõtu 13 meeskonda.

Eile Pärnu Rannastaadioni juures ja täna Jõulumäel toimunud Eliitkomando kavas oli viis ala. Eesti parimad päästjad võistlesid tulekahjujuhtumi lahendamises, liiklusavariile reageerimises, kombineeritud harjutuses ja päästeautode vigursõidus. Samuti hindasid kohtunikud, kuidas iga võistkonna esindajad saavad hakkama intervjuu andmisega meediale.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles