Surjus toob tarkusepäev rõõmu kolme poja vanematele

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Johan Sebastian Tori näitab oma koolipinalit, tarkusepäeva ootust jagavad temaga isa Juhan Tori ja ema Kerli Tori, süles Surjus lasteaiateed alustav pesamuna Otto Willem.
Richard Johan Sebastian Tori näitab oma koolipinalit, tarkusepäeva ootust jagavad temaga isa Juhan Tori ja ema Kerli Tori, süles Surjus lasteaiateed alustav pesamuna Otto Willem. Foto: Urmas Luik

Surju põhikooli esimesel korrusel on esimese klassi sildiga ukse taga ootel kuus pinki, millest ühte istub täna pikima eesnimega kooliuusik Richard Johan Sebastian Tori, kelle klassijuhataja Eve Männik oli juba tema ema esimene õpetaja.

Kodus kutsuvad vennad Jack Markus ja Otto Willem ning vanemad Kerli ja Juhan Tori pere keskmist last esimese eesnime järgi Richardiks ja hääldavad seda inglispäraselt: Ritšard. Kolm eesnime sai poiss sellepärast, et isa tahtis Richardit, emale meeldis Johan Sebastian ja üksmeelselt otsustati talle anda kõik kolm nime.

“Kõik on uus septembrikuus,” nendib pereema Kerli Tori. Richard on kasvanud aabitsaeliseks, vanim poeg Jack Markus lõpetas kevadel edukalt Surju põhikooli ja õpib edasi Pärnumaa kutsehariduskeskuses elektroonikat ja noorim poeg Otto Willem läheb lasteaeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles