Seljakoti sisu tekitab Janaris ja Jaanikas ootusärevust

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Näed, mul on ämblikmehega pinal,” näitab Jõõpre kooli minev Janari Sillamaa oma koolikoti sisu, tema õde Jaanika läheb teise klassi ja ütleb, et ootab kooliaega väga.
“Näed, mul on ämblikmehega pinal,” näitab Jõõpre kooli minev Janari Sillamaa oma koolikoti sisu, tema õde Jaanika läheb teise klassi ja ütleb, et ootab kooliaega väga. Foto: Urmas Luik

Paar päeva enne 1. septembrit näitab neljalapselise pere vanuselt teine võsu Janari Sillamaa oma juba aabitsapeo ootele sätitud koolikoti sisu ja kinnitab, et tema tahab väga kooli minna.

Janari tarkusetee algab Jõõpre koolis ja tema 13 klassiõe ja -venna hulgas leidub neidki, kellega poiss käis koos Lavassaare lasteaias.

Samas majas, mis koduaknast kätte paistab ja kuhu on vaid üle tee lipata. Kui algkooli poleks kinni pandud, võiksid Janari ja tema teise klassi minev õde magada hommikul kauem, nüüd peavad nad jõudma kell 7.05 väljuvale liinibussile, et sõita siit kilomeetrite kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles