Digivõimalused kasvavad üle pea

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IT-koordinaator Sten Sang tõi võrdluseks tänavu ja mullu soetatud sülearvutid: kui eelmisel neljal aastal on Audru ja Jõõpre kooli õpilastele ostetud tuliuusi odavklassi sülearvuteid, siis tänavu tehti valik äriklassi kasutatud arvutite kasuks.
IT-koordinaator Sten Sang tõi võrdluseks tänavu ja mullu soetatud sülearvutid: kui eelmisel neljal aastal on Audru ja Jõõpre kooli õpilastele ostetud tuliuusi odavklassi sülearvuteid, siis tänavu tehti valik äriklassi kasutatud arvutite kasuks. Foto: Gertrud Alatare

Audru valla põhikoolide arvutipark täieneb septembris 38 sülearvuti võrra ja nüüd on kõigil Audru ja Jõõpre kooli õpilastel võimalus kasutada koolitundides sülearvutit. Samal ajal viienda klassi õpilased enam vallalt personaalseid arvuteid ei saa.

Kui neli aastat järjest on valla rahakotist finantseeritud sülearvutite ostmist viienda klassi õpilastele, kes põhikooli lõpetamisel järel raali koju saavad viia, siis sel aastal soetatakse koolidele klassitäis rüperaale, mida võivad kasutada kõik õpilased esimesest viienda klassini. Ülejäänud kasutavad koolilt saadud personaalseid arvuteid.

Äsja saabunud sülearvuteid hoitakse raamatukogus, kus neid klassitundidesse laenutatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles