Tõstamaal ühendab õpilasi roheline tekkel

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa populaarseim haridustegelane, Jakobsoni konkursi laureaat Toomas Mitt tänas tunnustuse eest oma kooliperet.
Pärnumaa populaarseim haridustegelane, Jakobsoni konkursi laureaat Toomas Mitt tänas tunnustuse eest oma kooliperet. Foto: Silvia Paluoja

Tõstamaa mõisakooli ajaloolises saalis tervitas koolipere eile 11 aabitsaikka jõudnut, kelle hulgas on üheksa poissi ja kaks tüdrukut, mõlemal ühesugune eesnimi Eneli.

Aplausi saatel istusid kooliuusikud abiturientide saatel aukohale koos esimese klassi juhataja Kaarin Reinsoni ja 12. klassi juhataja Grete Tomsoniga. Kõlasid laulud ja luuletused, laual ootasid pähepanemist 11 vastset vormimütsi ja veel trükilõhnalised aabitsad.

Aukohal oli ka kooli direktor Toomas Mitt, kellele Pärnu maavanem Kalev Kaljuste koos maakonna haridusjuhi Hede Martšenkovi ja Carl Robert Jakobsoni talumuuseumi direktori Monika Jõemaaga andis koolipere ja lastevanemate ees üle suure tunnustuse, Jakobsoni konkursi laureaadi lauamedali. Tõstamaa keskkooli 1998. aastast juhtinud Mitt nimetati tänavu sel konkursil Pärnumaa populaarseimaks haridus- ja kultuuritegelaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles