Limusiinid teevad mitme vikatimehe töö

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pulgoja rannaniitu hooldavad Perametsa talu neljajalgsed biomuruniidukid, lihaveiste pidamist alustas Ene Hunt üle kümne aasta tagasi.
Pulgoja rannaniitu hooldavad Perametsa talu neljajalgsed biomuruniidukid, lihaveiste pidamist alustas Ene Hunt üle kümne aasta tagasi. Foto: Urmas Luik

Perametsa talu nime päritolu ei tea perenaine Ene Hunt lahti seletada, nimi oli küljes juba siis, kui ta selle mereäärse lageda koha ajalehekuulutuse peale mehega koos osta otsustas ja pere aleviku korrusmajast Pulgojale kolis.

“Meil oli neljatoaline korter alevis, ühe talve pidasime seal vastu. Kui Pärnu lehe lahti võtsin ja nägin, et müüa on selline talu, panime siia tulemiseks kõik mängu. Raha ei olnud, kolhoos aitas: maksis pool sellest majast kinni ja pool arvati abikaasa palgast maha,” seletab Ene.

Tuleval kevadel saab 30 aastat päevast, mil Hundi pere ostetud talumajja kolis. Seda hoonet ei ole enam, sest enne 1989. aasta hingedepäeva juhtus traagiline tuleõnnetus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles